CMK – GELDERLAND

Op deze pagina staan een aantal caches die leuk zijn om samen met kinderen te bezoeken. De lijst komt deels van de website van Milja de Leu. Haar lijst is gecontroleerd, de gearchiveerde caches zijn verwijderd en aangevuld met een aantal andere. Deze lijst is zeker niet compleet, tips over aanvullingen en verbeteringen zijn dan ook altijd welkom.

www.geocaching.com/geocache/GC5KZFE_rondje-rollekootseveld-en-grafheuvels Eern multi bij Vaassen. Wandelroute van ongeveer 5,5 kilometer. Een cache voor members. Neem een QR-code scanner mee. Deze kan eenvoudig op de mobiele telefoon worden geïnstalleerd.

www.geocaching.com/geocache/GC2NXN6_beestjes-kijken-op-de-klink Een multi op een zorgboerderij bij Ermelo voor members.

www.geocaching.com/geocache/GC59581_pad-v-h-feestbeest Bij Hulshorst. Een multi van ongeveer 2,5 kilometer.voor members.

https://coord.info/GC11RCB Dichtstbijzijnde plaats is Hoenderloo. Multi de schat van Schenkenshul.

www.geocaching.com/geocache/GC171Z0_landgoed-ijsselvliedt Bij Wezep; een multi voor members van 2,5 kilometer. Pen en papier meenemen.

www.geocaching.com/geocache/GC4PM62_geoknarfs-home-2-0 Kerk-Avezaath. Een tradi voor members. Een voortuincache.

www.geocaching.com/geocache/GC3R4E9_het-verdwenen-geldpakhuis Bij Dinxperloo. Een multi voor members van ruim 2 kilometer.

www.geocaching.com/geocache/GC45YK1_asterix-en-het-recept-van-de-toverdrank Boven Hoenderloo. Een multi voor leden.

www.geocaching.com/geocache/GC35WEZ_kabouter-puntmuts Nunspeet. Een mystery voor members die thuis al gedeeltelijk op te lossen is.

www.geocaching.com/geocache/GC1CMGD_snurgelboerderij-op-stelten-kindercache-pe2008 Een multi voor members van 2,5 kilometer. Boven Velp

www.geocaching.com/geocache/GC131XQ_pokemon-vermist Een multi bij Ede. Een wandeling voor members van ongeveer 4 kilometer.

www.geocaching.com/geocache/GC3KJK9_disney-kindercache-8e-irc-geocaching-pe Arnhem. Een wherigo voor members van ongeveer 2 kilometer.

www.geocaching.com/geocache/GC2ZD0K_spelenderwijs-door-het-maldensvlak Nijmegen. Een multi voor members. Deze cache heeft ook een bonus.

www.geocaching.com/geocache/GC49CH9_reptielenverblijf-bonus-cache Nijmegen. De bouns hoort bij bovenstaande multi. Voor members.

www.geocaching.com/geocache/GCP1NX_van-burgstede-tot-bitterschoten Een multi bij De Glind, voor members.

www.geocaching.com/geocache/GC2DAWP_puppy-cache Nijmegen. Een multi vqn 6 kilometer voor members.

www.geocaching.com/geocache/GC4WK9Z_op-de-kermis-1 Nijmegen. Een tradi voor premium members. Nummer 1 uit ‘de kermis’ serie.

www.geocaching.com/geocache/GC4WKA2_op-de-kermis-2 Nijmegen. Een tradi voor premium members. Nummer 2 uit de serie.

www.geocaching.com/geocache/GC4WKA4_op-de-kermis-3 Nijmegen. Een tradi voor premium members. Nummer drie.

www.geocaching.com/geocache/GC4WKA7_op-de-kermis-4 Nijmegen. Een tradi voor premium members. Nummer 4 uit de serie.

www.geocaching.com/geocache/GC4WKA5_op-de-kermis-5 Nijmegen. Een tradi voor premium members. De vijfde.

www.geocaching.com/geocache/GC4WKAK_op-de-kermis-6 Nijmegen. De bonus van deze serie. Voor premium members.

www.geocaching.com/geocache/GC4213W_landentrip-1-frankrijk Nijmegen. Tradi voor premium members. De eerste uit een serie.

www.geocaching.com/geocache/GC4213B_landentrip-2-italie Nijmegen. Tradi voor premium members. De tweede uit de landentripserie.

www.geocaching.com/geocache/GC4213M_landentrip-3-duitsland Nijmegen. Tradi voor premium members. Nummer 3.

www.geocaching.com/geocache/GC4213Z_landentrip-4-spanje Nijmegen. Tradi voor premium members. Nummer 4.

www.geocaching.com/geocache/GC4214Y_landentrip-5-oostenrijk Nijmegen. Tradi voor premium members. De vijfde.

www.geocaching.com/geocache/GC42130_landentrip-6-portugal Nijmegen. Tradi voor premium members. Nummer 6 uit de serie.

www.geocaching.com/geocache/GC4214C_landentrip-7-de-reiswinkel Nijmegen. Een mystery. Even puzzelen! Dit is de bonus van de landentripserie. Voor premium members

www.geocaching.com/geocache/GC5DHF8_spongebob-de-krokante-krab-kindercache#Top Bij renkum een multi van 3,5 kilometer. Voor members.

www.geocaching.com/geocache/GCVHNR_hallo-bandoeng Radio Kootwijk. Een multi van ongeveer 3,5 kilometer. Een leuke fotopuzzeltocht voor members. Kinderen die de serie ‘het geheim van Eijk’ hebben gezien zullen zeker het ‘Gentopia’gebouw herkennen!.Geschiedenisles uit een boekje? Deze les is toch leuker en zal beter blijven hangen!

https://www.geocaching.com/geocache/GC6ZA72_op-avontuur-met-mees-kees – Op avontuur met Mees Kees – Een multicache nabij Barneveld.