Parel en juweel v/d maand

 

Elke maand worden er diverse nieuwe Geocaches gepubliceerd. Daar zitten altijd wel Geocaches tussen die overduidelijk de moeite waard zijn, die opvallen omdat de cachepagina’s zo mooi zijn opgemaakt, waarvan de logs aangeven dat het zulke mooie Geocaches zijn en/of omdat ze veel favorites hebben gekregen in een korte tijd. Echte pareltjes dus! 

GVI kiest daarom elke maand een Parel en Juweel middels nominaties (via onze website). Vervolgens worden de nominaties door een meerkoppige jury beoordeeld op basis van onder andere cachepagina, logs, favorieten, Lower Bound of Wilson, etc. Elk jurylid geeft een genomineerde cache punten en daaruit volgt dan een eventuele winnaar, de zgn. Parel (NL) of het Juweel (B).

Op onze website kun je in de eerste drie weken van de maand caches die de afgelopen maand gepubliceerd zijn nomineren, en voorleggen waarom jij vindt dat een specifieke cache de Parel van de maand zou moeten zijn. ongeveer omstreeks het eind van elke maand wordt op die zelfde website en facebook pagina bekend gemaakt welke caches de Parel en Juweel van die maand is geworden.

Meldt hier een cache aan

 


Kaart