Dagje fietsen en onverwachte Geocache – Cobie van der Rhee

Het is weer eens tijd om een dag te fietsen.We laden de fietsen in en rijden eerst naar Lopik daar staat een zwembad klaar die Judith via Marktplaats heeft gekocht.Die laden we in en dan rijden we naar Wijdemeren

We hebben een route uitgeprint via 123fietsen.nl. Een route langs de Ankeveense plassen. We gaan nadat het regenbuitje is overgetrokken aan de route beginnen.Dit keer niet naar Geocachen gekeken… Maar ja dan sta je op een heel mooi plekje foto’s te maken en denk je:Dit is echt een mooi plekkie voor een Geocache…Toch maar even de app erbij pakken.

En ja hoor dit zal je niet geloven maar ik stond er echt met mijn neus zo goed als bovenop.Zo zie je maar weer ze liggen er zonder dat je het in de gaten hebt.
Het is een prachtig gebied daar!
Wederom genoten

 

Het blog van Cobie, met nog meer Geocache verhalen is te vinden op https://geocaching-rheeteam.blogspot.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *