Veldwandeling Spaubeek – Charlotte Aarden-de Ridder

Het is een hele mooie dag, dus zonde om alleen maar binnen te blijven zitten. Nadat ik een caches van de A.I.R. serie heb opgelost besluiten we om Veldwandeling in Spaubeek te doen. Een niet al  te lang rondje omdat ook nog zwemles op de planning staat.

De eerste cache is niet hoopgevend. Veel DNF’s en door andere cachers is hier lang gezocht. We zoeken ons murf, maar die cache vinden we niet! Uiteindelijk geven we het op, we komen hier straks toch langs terug, misschien hebben we dan meer geluk, of een reactie terug van de cache-owner. Ook bij nummer 2 tolt het kompas even. Ik wil
bijna opgeven als ik Robin hoor roepen: ik heb de cache. Nu weten we wat we moeten zoeken.

Snel gaan we verder. Nummer 3 slaan we even over, want er begint daar net een boer op het land te verticuteren. Doen we deze als laatste, ik heb de cache waarschijnlijk al gezien. Nummer 4 is een makkelijke, snel gevonden. Ondertussen heeft Sophie op allerlei plekken pijn, haar oog, haar rug, haar voeten en mevrouw loopt flink te jammeren en te stieren. Maar nu toegeven is altijd toegeven. Dus doorlopen en niet zeuren! Bij cache 5 moeten we even kijken. Die kan op paar plekken liggen maar uiteindelijk hebben we die ook weer snel. We lopen weer verder, Sophie stiert lekker verder…

Cache nummer zes ligt heel goed verstopt. Eigenlijk kijken we gewoon niet goed genoeg. We  loggen en gaan snel verder naar nummer 7. Een makkelijke. Sophie heeft weer moed en ik vertel
haar waar nummer 8 vermoedelijk ligt. Ze rent er alvast heen. Helaas ligt hij niet waar ik denk. Hier zijn we weer even aan het zoeken. Toch blijkt hij precies op het nulpunt te liggen, ik kijk nog eens goed en dan valt mijn blik op iets…. Hebbes!!! Deze loggen we net voordat er een groepje jeugdige muggles aangefietst komen, gelukkig is de cache alweer netjes weg gelegd, want ze gaan er zowat bovenop zitten. Tijdens het teruglopen pakken we cache drie nog snel, wat ik zag klopt en het was inderdaad de cache. Dit keer zonder muggles. Ook bij nummer 1 kijken we nog eens goed, maar die is echt niet te vinden. We besluiten dat het tijd is om naar huis te gaan. Ik kom wel een keer terug.

Spaubeek 01 Veldwandeling 
Spaubeek 02 Veldwandeling
Spaubeek 03 Veldwandeling
Spaubeek 04 Veldwandeling
Spaubeek 05 Veldwandeling
Spaubeek 06 Veldwandeling
Spaubeek 07 Veldwandeling
Spaubeek 08 Veldwandeling

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *