Never forget ! – Charlotte Aarden – de Ridder

Never Forget, 3 mei 2018

Omdat wij een graf in Margraten op het oorlogskerkhof hebben, zorgen we altijd dat het er met memorial day en dodenherdenking er netjes bij staat. Voordat we willen vertrekken, stuit ik op de cache Never Forget. Er ligt overigens ook nog een multi. Die laatste besluiten we te bewaren voor een andere keer. Deze dagen is ook weer de gezichten van Margraten en dan is het drukker dan anders op het kerkhof. De opdracht is eigenlijk om een foto bij een graf te maken van een soldaat die op je geboortedag en maand gesneuveld is. Deze is er niet met mijn datum. Maar er staat ook bij dat je als er niemand is, je een andere bijzondere datum kan nemen. De keus is snel gemaakt. Hij word bij onze eigen soldaat gelogd.

Onze eerste stop is bij de intratuin voor bloemen en dan op naar Margraten. Het is best een mooie dag en schoolvakantie, dus inderdaad druk. Rustig lopen we naar het graf van onze soldaat:
John C Hertzenberg, gesneuveld op 2 december 1944. Hij was slechts 20 jaar oud! Door deze cache sta ik er weer even extra bij stil.

Virtuele Cache Never Forget !

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marieke schreef:

    Wat bijzonder om met behulp van het cachen, dit eerbetoon aan deze soldaat te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *