Cachen in en rondom Elim (Drenthe) – Margot van Geopaul1949

Wij zijn het paasweekend op Camping Boslust in Elim geweest. Opa, oma (Geopaul1949) papa, mama en 2 kinderen.(Jejoltess) Een prachtig cachegebiedje tussen Hollandseveld en Elim, ten Zuid Oosten van Hoogeveen.

Er zijn 3 leuke wandelroutes van elk ongeveer 5 km. Rondje Geeslo. 8 caches + bonus. Rondje Schoonhoven. 8 caches + bonus + Superbonus Rondje Beukerswijk. 11 caches. Dan zijn er nog 2 Multi’s.
Kleine Boswandeling Geeslo en Boswandeling Geeslo .En er liggen nog een paar extra tradionals en Mysteries in de omgeving.

Wij hadden de fietsen meegenomen, maar we hebben ze niet gebruikt. Er is nogal wat hoogteverschil door de greppeltjes en de watertjes. En in deze natte tijd konden sommige paden wat drassig zijn. Wij ik hebben mysterie Eitje opgelost. Een hele leuke verrassing na het vinden van de cache. Wij hebben alle rondjes gedaan. De rondjes waren zeer afwisselend en goed onderhouden en de kinderen vonden het prachtig om dwars door de bossen over kleine paadjes en enge “bruggetjes” te gaan.
Wij waren blij verrast en hebben genoten in dit kleine gebied.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Januutdekrim schreef:

    Als CO van deze caches is het leuk om dit verhaaltje te lezen.
    Margot van Geopaul1949 bedankt voor dit mooi verhaaltje.

    Groetjes Januutdekrim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *